Home

Test Ford Focus kombi 1.0 EcoBoost

2014 Ford Focus Turnier 1

1.0 EcoBoost/74 kW. Tento motor nebyl dosud testován. 1.0 EcoBoost/92 kW. Tento motor byl testován v jiném autě. Naleznete jej v článku Test nového Fordu Focus. 1.0 EcoBoost/92 kW AT. Tento motor nebyl dosud testován. 1.5 EcoBoost/110 kW AT. Motorizace 1.5 EcoBoost s výkonem 110 kW je opravdovou lahůdkou pro mladé otce od. Ford Focus 1.0 EcoBoost - Dlouhodobý test. Martin Frei 10. 1. 2015 • 12:30. 29. 263. Zobrazit galerii Zobrazit náhledy (29) Sdílej. Nový rok začíná slibně. Hned poté, co jsme se rozloučili s hybridní Toyotou, přijíždí na dlouhodobý test tříválcový Focus EcoBoost Ford do Focusu zastavěl parádní motor, který jsme nedávno testovali už v modelu Puma. Tříválcový EcoBoost má objem jen jeden litr, ale disponuje výkonem až 155 koní při vytočení na 6000 otáček. Maximální točivý moment je k dispozici od 2000 otáček a činí 235 Nm Tříválcový motor 1.0 EcoBoost se pod kapotou Focusu objevil poprvé v březnu 2012 ve dvou provedeních. Základní mělo výkon 74 kW (100 k) v 6000 min -1 a točivý moment 170 Nm v rozmezí 1500 až 4000 min -1. Silnější provedení nabízelo 92 kW (125 k) a točivý moment měl stejnou hodnotu, ačkoli mohl být krátkodobě zvýšen až na 200 Nm díky funkci overboost Tříválec 1.0 EcoBoost totiž postupně nahrazuje atmosférickou šestnáctistovku. Když tříválcový Focus nastartujete, sice zaznamenáte podivný drnčivý zvuk, ale není rušivý a především se velmi rychle uklidní. Volnoběh je velmi kultivovaný a reakce na plyn z volnoběžných otáček i na přeplňovaný motor slušná

Test: Ford C-Max 1.0 EcoBoost - s dýchacím prístrojom Asi najmenej na pohľad vábne je dané kombi zo zadnej strany. Aj toto auto zrádzajú zadné svetlá, ktoré prezrádzajú jeho vek. Avšak ide o kombi a teda do podstatné sa odohráva vo vnútri Autohled Mainstream Testy. Ford Focus Kombi 1.0 EcoBoost Hybrid: když slušný základ dostane mild-hybrid. Autor: Autohled.cz - Jan Nemrava · Fotografie: Jan Nemrava. 155 koní a výbava ST line. Tentokrát bychom vám rádi představili trochu jinou verzi Fordu Focus. Navazujeme tak na jen pár týdnů starý ostrý model Focus ST Plus

Ford Focus 1.0 EcoBoost - Dlouhodobý test auto.c

Test mild-hybridu Ford Focus kombi 1,0 EcoBoost Hybrid (2020

⇒ Test mild-hybridu Ford Focus kombi 1,0 EcoBoost Hybrid (2020) ⇒ Test plug-in hybridu BMW X5 xDrive 45e (2020) ⇒ Ford nabídne k mild-hybridním modelům Fiesta a Puma nově i automatickou převodovku ⇒ Test Ford Puma ST X 1.5 EcoBoost (2021) ⇒ První jízda: Ford Puma ST překvapila jízdními vlastnostmi i zvukem výfuk ford focus kombi 1.5 ecoboost st-line - vÝbornÉ kombi Lukáš Dittrich 23.10.2018 05:57 Typ Focus je pro automobilku Ford velmi důležitý, takže nepřekvapí, že si dala na vývoji nejnovější čtvrté generace hodně záležet Erfahrungsbericht Ford Focus 1.0 EcoBoost (125 PS) von FamilyMan1968, Februar 2018 1,0/5 Mein Motor (1.0 Ecoboost Titanum Bj 8/2014) gab nach 71 000 km und 3,5 Jahren den Geist auf. - Bei 60 000 km wurde Kühlmittelverlust im Ausgleichsbehälter festgestellt. Daraufhin wurde die Stirndeckeldichtung im Rahmen der Garantie erneuert. 11 000 km später und 4 Monate nach Ablauf der Anschlussgarantie lief der Motor beim Kaltstart nicht rund

Ford Focus Turnier 1.0 EcoBoost Titanium Fünftüriger Kombi der unteren Mittelklasse (92 kW / 125 PS) eit 2018 gibt es die nun vierte Generation des Ford Focus, auch wieder als Kombi, von den Kölner Turnier genannt. Schon immer wollte Ford die dynami-schere Alternative zum Klassenprimus Golf stellen, das erkennt man auch i Ford Focus Kombi seit 2018: 1.0 EcoBoost (125 PS) Nicht besonders begehrt scheint der 1.0 EcoBoost (125 PS) für die Focus Kombi 2018 von Ford zu sein. Aus unserer Community kommt nur eine durchschnittliche Bewertung mit zweieinhalb von fünf Sternen zustande. Zum Vergleich: Die Bewertung für die Kombi liegt im Schnitt bei 3,3 Sternen Fazit. Der Focus Turnier 1.0 Ecoboost ist ein solider, ordentlich motorisierter Kombi mit sauber abgestimmtem Fahrwerk und feinfühliger Lenkung. Ebenso überzeugend sind Raumangebot und. Test Ford Focus 2019 - En riktigt bra vardagsbil! Ford Focus är en av världens mest sålda bilmodeller som kommit i en ny version. Kombinationen av storlek, pris, teknik och komfort är något som Ford lyckats bra med hos Focus. Vi har i detta fall testat nya Ford Focus i standardstorlek med 125 hk Ecoboost [ Otóż 125-konny EcoBoost jest nam dobrze znany, gdyż tę wersję silnikową testowaliśmy już na dystansie 100 tys. km, ale w Focusie hatchback trzeciej generacji. Mały motor Forda wypadł wówczas znakomicie. Zresztą nie tylko on

Den allra mest intressanta modellen för Sverige blir kombiversionen av Ford Focus Active, en modell som börjar säljas lite senare i år. Motor och köregenskaper . Jag testkör Ford två trecylindriga motorer med teknik för cylinderavstängning. 1,0-motorn har 120 hästkrafter och 1,5-litern 185 Focus láká na akci kombi za cenu pětidveřového auta, takže základní motorizace 1.6 Duratec Ti-VCT 77 kW je v nabídce za 272 719 Kč bez DPH, přeplňovaná verze 1.0 EcoBoost 74 kW je o 16 500 Kč bez DPH dražší, oba jsou k dispozici s pětistupňovým manuálem a ve výbavě Trend, která obsahuje vše potřebné včetně.

Test Fordu Focus kombi 1.0 EcoBoost mHEV: Téměř dokonalá souhra dynamiky, úspornosti a kultivovanost TEST: Ford Focus 1.0 EcoBoost Richard Hombauer · 22/11/2012 08:45 · Diskusia benzínové kombi nižšej strednej triedy so šesťstupňovou manuálnou prevodovkou (1316 kg, 92 kW / 125 k, 170 Nm, 0-100 za 11,5 s Bezpečnostní asistenti ve Fordu Focus pracují skutečně na jedničku. Cena za nás odpovídá kvalitě. Ford Focus Kombi (1.0 EcoBoost 100k) startuje na ceně 399 900 Kč. Cena testovaného modelu 1.5 EcoBoost 110 kW ve výbavě Titanium stojí 605 900 Kč, se všemi příplatky se cena vyšplhala na 810 400 Kč

Test Ford Focus 1.0 EcoBoost Módna vlna downsizingu je tu a nikto z nás, našťastie či žiaľ, s tým nič nespraví. Nie že by to bolo prvý krát, čo sa k verejnosti dostávajú maloobjemové prepĺňané motory (spomeňte si na japonské Kei cars) avšak je to po prvý krát, čo si našli cestu do áut kategórie nového Focusu Základná cena modelu - Ford Focus kombi 1.6 Duratec (77 kW) Collection X: 14 890 € Základná cena testovanej verzie - Ford Focus kombi 1.0 EcoBoost (92 kW) Spirit X: 15 890 € Registračná daň na testované auto: 217 € Technické údaje

Ford Focus Mk3 Kombi Wymiary Bagaznika - Ford Focus Review

Pre karosériu kombi je vyhradená iba táto akciová kombinácia, dovozca si za ňu účtuje čiastku 15 890 eur. Elita downsizingu v praxi. Focus 1.0 EcoBoost nám v redakčnom teste predviedol, že jeho motor si svoj titul zaslúži Test Ford Focus 1,0 EcoBoost kombi - Menej je viac 9. septembra 2012 28. augusta 2013 Jozef Aktuality , Ford , Testy Ford to s motorom roka myslí vážne Ford Focus : Najskôr som uvažoval nad Ecoboostom 1,6 rozdiel v cene 1000,- EUR, ale pri mojom štýle jazdy kde mesto tvorí podstatnú časť mojich jázd som sa obával spotreby. Masívna reklama na Engine of the Year 2012 Ecoboost 1,0 sa dotkla i mňa tak som navštívil predajcu N-Motor Nitra a po skúšobnej jazde som o dva dni priniesol. Test mild-hybridu Ford Focus kombi 1,0 EcoBoost Hybrid (2020) Před 9 měsíci. Ford Focus je stará dobrá firma. Vyrábí se už 22 let a ve svém zatím posledním vydání na silnicích opět exceluje. Teď nově dostal tříválcový litr, kterému pomáhá mild-hybridní technologie. Není s ní nejlevnější, ale jezdí skvěle

Ford Focus Trend Edition Kombi 1,0 EcoBoost 92 kW / 125 k

Test ojetiny: Ford Focus 1

Ford Focus Combi 1.0 EcoBoost - Autoweb.c

  1. Nejnižší cena: Ford Focus kombi 1.6 Duratec Ti-VCT Trend X. 13.290 €. Základní cena testovaného modelu: Ford Focus kombi 1.0 EcoBoost Spirit X. 17.090 €. Cena testované verze včetně příplatků: Ford Focus kombi 1.0 EcoBoost Spirit X. 17.980 €
  2. Ford Focus Kombi 1.0 EcoBoost - mały silnik, duże możliwości - test długodystansowy (cz. II) Uczestniczący w półrocznym teście Ford Focus jest wyposażony w litrowego Ecoboosta o mocy 125 KM. Przyglądamy się szczegółowo budowie trzycylindrowej jednostki oraz sprawdzamy, jak radzi sobie w rodzinnym kombi
  3. destens 21.622.97 Euro (Preis Österreich) teuren Titanium-Variante (exklusive NoVA) und haben den leistungsstärksten Ein-Liter-Dreizylinder des Kompakten an Bord
  4. Ford Focus Traveller 1,0 EcoBoost - Testbericht. Mit dem 1,0 Liter EcoBoost-Motor hat bei Ford ein 3-Zylinder-Benzinmotor Einzug in die Kompaktklasse gehalten. Unser Test verrät wie es sich mit dem 3-Zylinder leben lässt. Montag, 1. Oktober 2012. Freitag, 24. Mai 2019. von. auto-motor.at Redaktion
  5. Test Ford Focus ST-Line 1.0 EcoBoost 2018: Evolucí k dokonalosti (+VIDEO) 21.9.2018 21.9.2018 Tomáš Devera 2018 , focus , ford , recenze , test , video Focus je pro Ford nesmírně důležitý model
  6. Ford Focus Combi 1.0 EcoBoost - Autoweb.c . Ford Focus ST 2.3 EcoBoost - cestovní vůz nebo čistokrevný sporťák? Nový Ford Focus ST je k dispozici ve dvou variantách - jako hatchback a kombi. V dnešním testu se zaměříme na hatchback, který jsme měli možnost testovat po celý týden This video is unavailable. Watch Queue Queue
  7. Praxistest Ford Focus 1.0 EcoBoost: So gut ist der Motor des Jahres wirklich Der Focus ist als Viertürer, Fünftürer und Kombi zu haben. Lamborghinis giftigster Huracán im Test

Ford Focus kombi 1.0 Ecoboost (CZ) - Autoweb.cz Ford Focus 1.0 EcoBoost - Dlouhodobý test Nový rok začíná slibně. Hned poté, co jsme se rozloučili s hybridní Toyotou, přijíždí na dlouhodobý test tříválcový Focus EcoBoost. 10.01.2015. Test mild-hybridu Ford Focus kombi 1,0 EcoBoost Hybrid (2020 . Ford Focus také mohl mít slabší provedení motoru 1.0 EcoBoost, které má výkon 74 kW (100 k). Poznáte ho podle pětistupňové převodovky. Jakkoli by zvýšení výkonu na hranici silnější verze nemuselo motoru vadit, otázka je, co to udělá právě s převodovko Der Ford Focus Turnier 1.0 EcoBoost befindet sich seit März 2013 im Dauertest-Fuhrpark der AUTO ZEITUNG. Zwischenbericht nach knapp 60.000 Kilometern. Mit knapp 60.000 km auf der Uhr zählt der dreizylindrige, 125 PS starke Kompaktkombi Ford Focus Turnier zu den häufig gebuchten Arbeitstieren Ford Focus kombi: En genomtänkt kombi till rätt pris Provkörning i Nice. Sida 2 / 2. Nya Ford Focus har redan börjat trilla in hos handlarna och som lanseringserbjudande finns nu utrustningsversionen Trend (1.0T EcoBoost med 100 hk och manuell låda) att beställa för från 177 900 kronor. Sida 2 / 2 Streda 10.02.2016 12:14, AutoBuild po 100tis. km úplně rozebral Ford Focus III 1.0 Ecoboost Zdravím, Autobuild dělá testy na 100tis.km, kdy pak celé auto rozebere do součástky a proměří opotřebovanost

Ford Focus Turnier Titanium 1,0 EcoBoost 110kW/150PS 8Galerie: Ford Focus Ecoboost Cockpit | Bilder und Fotos

Test: Ford Focus Kombi 1,0 EcoBoost- veľký s malým - Testy

TEST: Ford Focus Kombi 1

Mehr als unser Ford Focus Mildhybrid haben jedoch verbraucht: der 155 PS starke Ford Puma 1.0 Ecoboost Hybrid mit dem gleichen Motor (4,80 Liter), der Mazda 3 2.0 Skyactiv-X M Hybrid mit 180 PS (4,90 Liter) und interessanterweise sogar der Ford Focus Active 1.0 Ecoboost 125 PS Automatik ohne Mildhybrid-System (5,25 Liter).. 155 PS und Schaltgetriebe. Bei dem getesteten Auto handelt es sich um. 2015 Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk Titanium X Combi-Coupè Bensin Vurdert av Mathias. Skriv en vurdering av denne bilen. Score 9.2/10. Del . Test: Ford C-Max 1,0: Forden som bare forsvant Test Ford Kuga 2,0 TDCi Individual: Noen måneder til - så er den bort Speciál: Ford Focus. Třetí generace Fordu Focus je koncipována jako globální: prakticky stejný model se prodává v Evropě, Americe i Asii. Vznětové motory TDCi a karoserie kombi jsou ale vyhrazeny jen evroým zákazníkům. Nástupce byl představen 10. dubna 2018 v Londýně

Ford Focus 1.0 EcoBoost im Test. Der Ford Focus mit dem neuen 1,0-Liter-Dreizylinder-Motor ist auch in einer 100 PS-Version und als Kombi ( Traveller) erhältlich. Los geht es ab 18.800 Euro

Diskuze - Ford Focus 1

Kompakter mit Dreien? Der Ford Focus 1.0 EcoBoost will zeigen, dass drei Zylinder für ein Kompaktmodell ausreichen. Ob er das schafft zeigt unser Praxistest mit Kölner Kombi Praxistest Ford Focus 1.0 EcoBoost: Fazit Praxistest Ford Focus 1.0 EcoBoostFazit Viehmann Bild 1/25 - Der Focus ist in der aktuellen Generation seit 2011 auf dem Mark

Ford Focus Trend Edition kombi 1.0 EcoBoost 125 k, 6st. manuální. s výbavou příplatkový nemetalický lak karoserie, sada Winter. Měsíční splátka 5 255 Kč bez DPH* Doba nájmu 48 měsíců, celkový nájezd 60 000 k 125 PS quetscht Ford dank Turbo aus einem Liter Hubraum. Im Focus läuft der kleine EcoBoost erstaunlich leise und ausreichend kräftig - und verfügt sogar über Zylinderabschaltung. Am meisten beeindruckt die große Breite des Kofferraums von über einem Meter. Schade: Werden die Fondlehnen umgelegt, bleibt eine Stufe im Boden

Ford Focus Combi 1.0 Ecoboost - jak jezdí po 43 tis. km

Ford Focus sedan 1.0 EcoBoost 125 KM — test, opinia. Focus oferowany jest już od dawna jako hatchback i kombi, w sportowej wersji ST i podniesionej Active. Jak to przystało na typowe auto kompaktowe, ford jest niezwykle wszechstronny. Nowa wersja sedan ma jednak podcięte skrzydła, bo możliwości jej konfiguracji są bardzo ograniczone Hatchback 1.0 EcoBoost 125KM 92kW. Ford Focus IV. Po przejechaniu 10000 km (13 miesięcy), średnie spalanie na komputerze pokładowym 5,7l/100km (5000km na zimowych oponach). Na autostradzie przy 5 osobach plus pełny bagażnik 7,5l/100km przy dozwolonych prędkościach (około 140km/h) Klobúk dole! Inak, Focus 1.0 EcoBoost v teste spotreboval v kombinovanej prevádzke 6,3 l/100 km, pri 130 km/h 6,5 l/100 km, pri 150 km/h 7,4 km/h, mesto 6,7l/100km, pri 90 km/h dokonca 4,9 litrov/100 km. Nový Ford Focus presviedča, tak ako sa na Ford patrí, jazdnými vlastnosťami Ford Focus kombi Foto: Petr Horník, Právo. Test Fordu Focus kombi: Design s otazníky, ale jezdí skvěle. Nový model je proti předchozímu až o 88 kg lehčí (v závislosti na použité motorizaci), design se zjemnil, ale pořád v nás nebudí takové emoce jako první nebo ještě dejme tomu druhá generace. A zadní víceprvkovou. Poslední návštěva: pondělí 28. červen 2021, 23:26 Právě je pondělí 28. červen 2021, 23:26 Obsah fóra » Obecně » Co se děje na internetu » Co nového u Forda. Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas

TEST: Ford Focus 1,0 Ecoboost - lepší v každej merateľnej

Test: Ford Focus kombi 1.5 EcoBoost. Daimler zaplatí za emisné podvody v USA zhruba dve miliardy eur. Test: Kia ProCeed 1.6 CRDi. Manažér VW obvinený zo špionáže zrejme zhorel v aute. Test: Peugeot Rifter 1.5 BlueHDi (75 a 96 kW) Test: Ford Focus 1.0 EcoBoost (92 kW). Ford Focus (2019): Test, Kombi, ST Line, Abmessungen und mehr — 28.03.2019. Bei den Benzinern steht der bekannte 1.0 Ecoboost-Dreizylinder mit einer Leistungsspanne von 85, 100 und 125 PS.

Test Ford Focus Kombi 1

Test: Ford Focus 1.0 Ecoboost (92 kW/125 PS) Test: Ford Focus 1.0 Ecoboost (92 kW/125 PS) - Gut vernetzt und abgesichert In AUTO; 18. Februar 2019, 10:44 Uh Test Ford Focus Ecoboost 1,0 kombi. by Joakim. januari 17, 2015. in Biltester, Blogg, Ford. 0. Ford Focus Ecoboost. Share on Facebook Share on Whatsapp. Nu har jag provkört Ford Focus Ecoboost ordentligt. Denna bils största värden är komfort, lågt pris och bra nybilsgaranti på 5 år. Bilen är riktigt tyst från vägbuller, speciellt för. Test Ford Focus ecoboost kombi. Ford Focus finns nu med deras så kallade Ecoboost motor. Detta är en bensinmotor på endast 3-cylindrar. Motorn har turbo som kompensation för att den är mindre. Cylindervolymen är på endast 1 liter, fast finns också i större varianter Essai Ford Focus 2018 : notre avis sur la nouvelle Focus. La Ford Focus 1.0 Ecoboost 125 Titanium peut d'ores et déjà être commandée mais sera livrée à partir de septembre. La gamme démarre. Test: Ford Focus kombi 1.0 EcoBoost Spirit X (11/2012) redaktor: p.hron, 21.12.2012

Ford Focus Turnier St Line Magnetic Grau - Ford Focus Review

Ford Focus Turnier im Test: Das kann der Kombi als 1

Hier liegt der Ford Focus Turnier mit 490 - 1.516 Liter deutlich hinter dem VW Golf Variant mit 605 - 1.620 Liter. Beim Blick in den Kofferraum beider Kombis fragt man sich jedoch, wo beim. Im Test meistert der Ford Focus Turnier mit dem Motor 1.0 EcoBoost Mild-Hybrid Fahrbahnunebenheiten souverän. Die Federung ist ausgewogen und die Agilität hat Ford nicht aus den Augen verloren. Über den Fahrmodus-Schalter passe ich das Auto im Test der jeweiligen Situation an. Ich nehme mit den Programmen Normal, Sport und Eco.

Test Ford Focus 1.0 EcoBoost TopSpeed.sk - YouTub

Ford Focus 2019 Test Kombi St Line Abmessungen Und Mehr. Test Ford Focus Turnier 1 0 Ecoboost Einfach Erstaunlich Seite 2. Ford Focus Turnier 2019 Trend El Fenster Mykey Lichtsensor. Ford Focus Turnier 2018 Erste Fahrt Im Kompakt Kombi Auto Motor. Neuer Ford Focus 2018 Bilder Daten Preis Fahrbericht Auto Test: Ford Focus kombi Ecoboost 1.0 125hk Titanium. sv Facit . Ford Focus Combi 1.0 EcoBoost Manual, 125ps, 2013 . 80. Biltest: Chevrolet Cruze, Ford Focus, Hyundai i30 (2012) sv ViBilägare . Chevrolet Cruze Station Wagon 1.7 TD VCDi Manual, 130ps, 2013 . Rosttest: Ford Focus (2012 Im Test zählen diese Vorschuss-Lorbeeren aber nichts. Uns treibt die Frage an, was der Ecoboost-Motor im echten Autoleben kann. Beginnen wir bei der getesteten Ausprägung. Ford bietet für den neuen Focus zwei Varianten aus der Ecoboost-Großfamilie an: die mit 1,5 und die mit 1,0 Litern Hubraum Ford Focus trzeciej generacji został zaprojektowany tak, aby był aerodynamiczny, lżejszy i bardziej ekologiczny. Najciekawszym rozwiązaniem wpisującym się w modę na walkę ze zużyciem paliwa jest silnik zamontowany pod maską testowanego auta. Postanowiliśmy sprawdzić, czy Ford Focus z litrowym EcoBoost'em o mocy 125 KM rzeczywiście potrafi być oszczędny Najväčšia komunita Ford fanúšikov na Slovensku. Menu. Úvodná stránka; Články; Fórum; Foto & Video; O nás. Kontakty; Stanov

Der Ford Focus beherrscht den schwierigen Spagat zwischen Sportlichkeit und Komfort Ford Focus Kombi 2010 - 2018: 1.0 EcoBoost (125 PS) Im Vergleich mit anderen Motorisierungen für das Modell kassierte der 1.0 EcoBoost (125 PS) von den Ford-Fahrern etwas schlechtere Beurteilungen Ford Focus je pro letošní rok českým Autem roku; porazil např. BMW X5 nebo Kiu Ceed. Jak moc dobré musí auto být, aby získalo takovouhle cenu, zkouším za volantem zvednutého kombíku, verze Active. A i přes absenci čtyřkolky a řadu dalších drobných chyb si mě získal něčím, co bych u auta téhle třídy tak úplně neočekával Review Ford Focus Wagon. Mijn 5e Focus. Na twee jaar met veel plezier te hebben gereden in de Focus 3, fase 1, werd me deze auto te koop aangeboden. Nu bevie Nový FOCUS benzín 1,6 nebo 1,0 ECOBOOST. od commanderwar » 15.08.2017 19:39. 1 Odpovědi Test Ford Focus II. od salamio » 14.09.2011 21:03. 5 Odpovědi ↳ Fotogalerie focus mk1 kombi ↳ Fotogalerie focus mk1 sedan ↳ Fotogalerie focus mk2 2004 - 201 Stand: 15.09.2918 Am 30.10.2012 haben wir unseren Ford Focus MKIII 1.0 Ecoboost (100PS) Turnier der Ausstattungslinie Champions League von unserem Ford-Händler als Neuwagen zum Hauspreis von 18.400 Euro übernommen. Die Ausstattungslinie Champions League basiert auf der Ausstattungslinie Trend und verfügt zusätzlich u.a. noch über solch angenehme Dinge wie Sportsitze mit. Autohled srovnává parametry benzínového vozu Ford Focus Kombi v motorizaci 1.0 EcoBoost s konkurencí. Jak si vede v porovnání s ostatními benzínovými kombíky s délkou cca. 4.7 metru